≡ Menu

Apartmaji v Opatiji

Številni apartmaji v Opatiji so na voljo s pomočjo spodnjega iskalnika. Če iščete apartma v Opatiji, vpišite datume prihoda in odhoda ter primerjajte ponudbe za najem apartmaja v Opatiji in okolici. Rezervirate ga lahko brezplačno.

Iskalnik – apartmaji Opatija

Booking.com

Poceni apartmaji v Opatiji

Apartma Gianfranko ***

Apartma Gianfranko se nahaja na odlični lokaciji in nudi izjemen razgled na morje in kvarnerski zaliv. Dvosobni apartma sprejme do 5 oseb in nudi klimo, televizijo z DVD predvajalnikom, brezžični internet in kavni aparat. Na prostem je velik vrt s teraso in žarom. Plaža je oddaljena 15 minut hoje, v bližini so trgovina in teniška igrišča.

Apartma Ela Jacuzzi

Apartma Ela Jacuzzi se nahaja v predelu Volosko, 2km sprehoda po obalni promenadi od središča Opatije. Lociran je le 50m od morja in nudi klimo, brezžični internet, LCD televizor, posebnost je masažna kad v dnevnem prostoru. Pred hišo je manjša veranda z vrtnim pohištvom. Plaža Črnkovica je oddaljena 5 minut, prav toliko je tudi do trgovine z živili.

Apartma Valentina

Apartma Valentina boste našli prav v središču Opatije, nedaleč od mestne plaže, teniških igrišč ter parka Margarita. Na voljo sta dva apartmaja, eden s pogledom na vrt in drugi s pogledom na morje. Oba nudita dostop do wi-fi omrežja, klimo, televizijo, DVD predvajalnik, balkon ali verando. S seboj lahko pripeljete tudi kužka, na vrtu pa je možno peči na žaru.

Apartma Aurora

Apartma Aurora se nahaja na mirni lokaciji v vasici Pobri pri Opatiji. Iz terase je lep razgled na ves kvarnerski zaliv, lahko pa uživate v ležalnikih. Apartma je opremljen z klimo, brezžičnim internetom in televizijo. Namenjen je za 2-4 osebe, lahko pripeljete tudi psa. Do plaže je 20-25 minut sprehoda, središče Opatije pa je oddaljeno 1.5km.

Apartmaji Kiki

Apartmaji Kiki so v zahodnem delu Opatije, le nekaj 100m od ACI marine in 200m od morja. Na voljo je 5 apartmajev, 2 manjša za 2-3 osebe ter trije večji apartmaji za 4-6 oseb. Vsak apartma nudi balkon ali verando s pogledom na vrt ali morje, klimo, televizijo in dostop do wi-fi omrežja. Po obalni promenadi pa se lahko sprehodite do središča Lovrana ali Opatije.

Ti apartmaji v Opatiji so samo del ponudbe. Številni drugi apartmaji v Opatiji in okolici so na voljo še s zrornjim iskalnikom, kjer lahko enostavno preverite ponudbo in cene.

Apartmaji na Hrvaškem

Potrebujete apartma v katerem drugem Hrvaškem mestu ali otoku. Vpišite ime v spodnje polje in preverite ponudbo apartmajev in drugih prenočišč. Apartma na Hrvaškem lahko tako rezervirate po najnižji ceni.


Booking.com