≡ Menu

Hoteli v Opatiji

Preverite ponudbo hotelov v Opatiji in okolici s pomočjo iskalnika ali pregledom spodaj.

Booking.com

Hotel Galeb

Hotel Galeb*** stoji na lepi lokaciji v središču Opatije, le nekaj metrov od glavne opatijske plaže. V njem se nahaja 23 dvoposteljnih sob, v katerih prevladujejo detajli iz češnjevega lesa. Vse sobe vključujejo minibar, televizijo in klimatsko napravo, nekatere tudi balkon. Omogočen je dostop do brezžičnega interneta. Mediteranske in ribje jedi pripravljajo v a-la-carte restavraciji, na voljo je tudi hotelski bar in zunanja terasa.

hoteli v opatiji

Hotel Istra

Hotel Istra*** se nahaja ob obalni promenadi v središču mesta ter nudi lastno plažo z zunanjim bazenom. Na voljo je 130 komfortnih sob, izbirate lahko med sobami z enim , dvema ali tremi ležišči. Sobe so klimatizirane, opremljene z brezžičnim internetom, televizijo in nekatere tudi z balkonom. Kužki so dobrodošli. Hotel nudi tudi notranji bazen, restavracijo in bar, kjer se lahko igrate biljard.

hotel Istra Opatija

Hotel Imperial

Hišnim ljubljenčkom prijazen hotel Imperial*** se nahaja v središču Opatije, 2min oddaljen od glavne mestne plaže. Z mediteranskim zelenjem obdana zgodovinska stavba nudi 127 prijetnih in udobnih sob. Primerne so za 1-3 goste. Vse imajo klimo, brezžični internet in televizijo. Na voljo so še aperitiv bar z zunanjo teraso, restavracija z večernimi programi in večnamenska Zlata dvorana s 300 sedeži.

hotel opatija

Hotel Villa Ariston

Manjši butični hotel Villa Ariston*** se nahaja ob obalni promenadi med Opatijo in Ičići. Središče Opatije in glavna mestna plaža sta oddaljeni 20min sprehoda. Hotel nudi 10 sob z enim ali dvema ležiščema. Opremljene so v stilu art deco, nudijo klimo, televizijo, minibar, sef in brezžični internet. Na voljo je bar, restavracija, zunanji bazen in terasa za sončenje. V bližini je manjša skalnata plaža.

hoteli opatija cenik

Hotel Continental

Hotel Continental**** se nahaja v stari avstro-ogrski vili iz konca 19. stoletja. Glavna mestna plaža je oddaljena le 200m. Nudijo vam 53 izbrano opremljenih sob z enim ali dvema ležiščema. Opremljene so z televizijo, klimo, minibar in kabelski internet. V hotelski avli je možno dostopati do Wi-Fi omrežja. Hotel nudi kavarno, pub, restavracijo in slaščičarno. V sosednjem hotelu vam pripravijo zajtrk, uporabljate lahko tudi bazen.

continental hotel v Opatiji